fredag 5. oktober 2012

Høsten er her

og med den tida for leseropplevelser og andre kunstopplevelser, turer i frisk høstluft og hyggelige kvelder i en lun stue. Med dette følger inspirasjon, stimulans og gleder som bidrar til at vi selv i årets mørkeste tid kan samle noen indre lyse opplevelser. Blant annet gjennom årets Litteraturfestival.

Vi siterer fra festivalkatalogen (som ligger til utdeling på bibliotekbussene):
"For tredje år på rad arrangerer bibliotekene i Akershus en felles litteraturfestival, med arrangementer for både små og store i alle aldre. Alle folkebibliotekene i Akershus står klar for å by på noen av de beste forfatterne og de morsomste forestillingene denne uka. Er det lenge siden du besøkte folkebiblioteket, sier du? Ta turen nå, er vår oppfordring! I Akershus har vi 22 flotte bibliotek og 2 bibliotekbusser som vi er stolte av, og som hver eneste dag - hele året - jobber for å gi deg et best mulig tilbud. I ei hektisk uke på høsten samler vi alle våre aktiviteter og lager fest!"

Litteraturefestivalen arrangeres i uke 43 - altså i dagene 22. - 27. oktober. Bibliotekbussenes arrangementer i festivalen er forestillingen "Smågrøss, spøkelseshsitorier for de aller minste" ved gruppa Snirkelsnakk. Her er de heldige bibliotekbusstoppene som får besøk: Rustad barnehage i Hurdal, Svartskog barnehage i Oppegård og Fager Skog barnehage på Nesodden.

Ingen kommentarer: