onsdag 13. januar 2016

Godt nytt år!

Vi gleder oss til å se brukere og venner av Bibliotekbussen igjen på nyåret og ønsker dessuten spesielt velkommen til nye brukere. Siden rutene nå i det alt vesentlige er lagt til ettermiddag/kveld, håper vi å treffe dere som ikke har hatt anledning til å besøke oss tidligere. Etter at den eldste bussen har "falt for aldersgrensen", er det Bibliotekbussen Fia som nå råder grunnen alene på veiene i Akershus. Dette har selvsagt ført til endringer på rutenettet, men vi mener at det skal være mulighet for de fleste til finne "sitt" bibliotekbusstopp. Gå inn på bussens nettsted der du vil finne en oversikt over kommuner som får besøk av Bibliotekbussen og til hvilket tidspunkt. Bibliotekbussen er en del av biblioteknettverket i Akershus og kan fint benyttes som et supplement til folkebiblioteket! Har du nasjonalt lånekort utstedt i folkebiblioteket, ta det med til bussen og du knyttes enkelt til vårt låneregister!
Bibliotekbussen henter sitt innhold fra samlingen i Fylkesbiblioteket. Dette er en svært rikholdig samling av de ulike materialtypene som finnes i et bibliotek: bøker, lydbøker, magasiner, film, spill, musikk.
Bli kjent med Fylkesbiblioteket og samlingene ved  å bruke nettstedet akershus.fylkesbibliotek.no.


Her finner du veien til MappaMi der du kan administrere dine egne lån og der du har uttallige søkeinnganger til bibliotekets samling.
  • Du kan koble sammen barn og foreldre slik at du kan se hele familiens lån gjennom én innlogging,
  • Du kan lagre lånehistorikken din.
  • Du kan angi interesseområder
Og her er følger flere fordeler ved å knytte seg opp til biblioteknettverket:
  • Du kan levere og hente på de fleste bibliotek i landet
  • Du kan se norsk film gratis ved å logge deg på filmbib.no med nasjonalt lånekort.
  • Du kan låne gratis e-bøker til telefon/nettbrett med nasjonalt lånekort og appen eBokBib.

Ingen kommentarer: